Vrijeme brzo leti. Jedno veliko natjecanje rukometašica tek što je završeno, a slijedi borba za drugo. Krajem veljače i početkom ožujka rukometašice čeka nastavak kvalifikacija za EHF EURO 2024. godine koje zajednički organiziraju Mađarska, Austrija i Švicarska.  

Nakon dva odigrana kola, Hrvatska i Rumunjska imaju maksimalni učinak. U dva međusobna susreta koji slijede, uz dužno poštovanje ekipama Bosne i Hercegovine i Grčke, vjerojatno se odlučuje o tome tko će biti broj jedan u skupini i imati nešto povoljniji ždrijeb.   

Prvi susert na rasporedu je 28. veljače u rumunjskoj Bistriti. Četiri dana poslije na rasporedu je uzvratni susret. Taj dvoboj igra se u Koprivnici. Karte za tu utakmicu puštene su u prodaju i cijena im je 7 eura. Naše rukometašice uvijek su bile sjajno primljene i podržane u gradu rukometa i nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Da biste bili dio tog spektakla i podržali Teu Pijević, Ćamilu Mičijević, Valentinu Blažević, Katarinu Ježić i ostale naše „Kraljice šoka“, požurite i od osigurajte karte putem sljedeće poveznice: ulaznice.hr

Foto: Mandatory Credit © Jozo Čabraja / kolektiff