TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević
Podravka 2000. godište prva u Sesvetama 2013.U subotu je u Sesvetama održan prvi dio tradicionalnog Božićnog rukometnog turnira na kojem su nastupale djevojčice godišta 2000 i mlađe. Nakon odigranih pet utakmica i isto toliko pobjeda zasluženo smo osvojile 1. mjesto na turniru.

U grupi A bile su ekipe Lokomotiva, Zamet, Podravka i Grude, a u B grupi Sesvete, Zrinski, TVIN i Karlovac.
Igralo se 2×15 minuta po sustavu svaki sa svakimu grupi, polufinale 1A-2B i 2A-1B, a pobjednici su se sastali u finalnoj utakmici. Kao kuriozitet bilježimo da se zapisnici utakmica nisu vodili (!),što smo saznali na kraju turnira tako da će ovo izvješće biti lišeno rezultata utakmica.
U grupi smo redom pobijedile Lokomotivu, Zamet i Grude, da bi se u polufinalu sastale s ekipom TVIN-a. Nakon ”povuci-potegni” u prvom poluvremenu, drugo smo odigrali puno bolje i uvjerljivo pobijedile. U finalnoj utakmici ponovno nas je čekao Zamet, a krajnji rezultat bio je 5 golova razlike u našu korist.
Na kraju veliko veselje, primanje pehara i medalja za prvo mjesto, uz tri pojedinačne nagrade: Tena Petika bila je najbolji strijelac i najbolja igračica turnira, a Katarina Borac proglašena je najboljom golmanicom
Drugi dio turnira nastavlja se u nedjelju kada nastupaju igračice rođene 1998. godine i mlađe.

Sretan Božić i Nova godina