Ana Debelić // Foto Ivo Čičin-MašanskerKružna napadačica Lokomotive Ana Debelić potpisala je dvogodišnji ugovor s Podravkom Vegetom.

Priopčila je to danas direktorica RK Podravka s.d.d. Božica Palčić. Ugovor je potpisan ranije, ali je na zamolbu igračice javno objavljivanje prolongirano dok Ana Debelić ne odigra sve utakmice za Lokomotivu. To je bilo i klupsko stajalište, a nakon polufinala Kupa više nema razloga za zadržavanje informacije.

Ana Debelić bivša je kadetska i juniorska reprezentativka i na listi A reprezentacije izbornika Gorana Mrđena. Rođena je 9. siječnja 1994. godine. Visoka je 182 centimetra, a njeni dosadašnji klubovi su Zamet, Zelina i Lokomotiva.

Dosad konkurentice, odsad suradnice; pivotkinje Džono i Debelić // Foto Ivo Čičin-MašanskerKako sada stvari stoje ovo je i jedini dolazak nove igračice u Podravku Vegetu. Na dvije godine (2016-2018) potpisale su Kapitanović, Jukić, Nikšić, Nemaškalo, Džono, Vidak, , Krsnik, Dežić, Papac, Mrđen, Karlovčan i Debelić, na godinu dana Milošević (2016-2017). Ostali kadar popunjavat će se vjerojatno iz podmlatka

Iz kluba odlaze Lana Franković po vlastitoj želji i Mirjana Milenković.