Podravka Vegeta - Zrinski // Foto Ivo Čičin-MašanskerIako dio prvog i dio drugog poluvremena ne bi smio dobiti prolaznu ocjenu što se tiče Podravkinih igračica, ipak je ostvarena sigurna pobjeda nad Zrinskim od 37:25 (21:14). Bila je to utakmica 20. kola 1. HRL za žene u kojoj je palo 56 golova (u prosjeku gol po minuti), a da su se svejedno na trenutke istaknule vratarke jedne i druge ekipe.

Podravka Vegeta - Zrinski // Foto Ivo Čičin-MašanskerRano je zvala minutu odmora Snježana Petika, mada odmora igračicma nije trebalo, jer su igrale sporo, ali je dobor došao da im se kaže koja riječ o potrebnoj brzini i snazi. Sa Zrinskim je moglo. jer je ionako došao u Koprivnicu bez nade u čudo, ali treba stalno upozoravati da dolaze i jače ekipe, koje neće opraštati slabije angažiranje. Dakle, ocjena je da se snagom i brzinom može bolje.

Aljona Ihnjeva // Foto Ivo Čičin-MašanskerIndividualnih poteza je bilo. Vidak u početku, pa Turk i Karlovčan, lijepi golovi pivota Debelić i Džono, Pavlović također, ali promašaji i gubljenje lopte često su poništavali dojam. Greške obrane jako dobro su iskorištavale Gavrić (6 golova) Car i Grubišić (po 5). Puno golova Čakovčanke su dale s krila. Petnaest puta su inicijativu Međimurki zaustavile Kapitanović (8) i Jukić (7), a nešto manje na drugoj strani Kozjak (8) i Žvorc (4). Njihova najbolja igračica bila je Gavrić, a Podravkina bez pogovora opet Ihnjeva. Kako je dobro što je angažirana prije kraja prvenstva i završnice kupa!

U 21. kolu Podravka Vegeta gostuje u Pitomači.

Podravka Vegeta - Zrinski // Foto Ivo Čičin-MašanskerUTAKMICA 29. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

PODRAVKA VEGETA – ZRINSKI 37.25 (21:14)

(KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja:150. Suci: Siniša Bosak i Željko Herceg (oba Varaždin). Nadzornik HRS-a: Damir Sarajlić (Velika Gorica).

PODRAVKA VEGETA: Jukić (6+1), Kapitanović (8+-), Ećimović (-); Turk 6, Dežić 1, Karlovčan 4, Krsnik 1, Džono 2, I. Mrđen 3, Franušić, Vidak 4, Pavlović 4, T. Petika, Horvat 1, Ihnjeva 8(1), Debelić 3. TRENERICA: Snježana Petika.

ZRINSKI: Kozjak (8+0), Žvorc (4+-); Gavrić 6, Grubišić 5(1), Papac 1, Polak, Senčar, Pajić 1, Androić, Balić, Resman 1, Car 5, Vukojević 4, Šestak 2, Blagus, Balić. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 1(1), Zrinski 2(1).

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 4 minute (Džono, Franušić), Zrinski 2 minute (Gavrić).

IGRAČICA UTAKMICE: Aljona Ihnjeva (Podravka Vegeta).