IlustracijaKancelarija RK Podravke s.d.d. obavila je sjajan posao: obje utakmice osmine finala EHF Kupa pobjednika kupova igrat će se u Koprivnici. Rezultat je to pregovora i dogvora ruskog i hrvatskog kluba, a termine odigravanja odobrio je danas i EHF.

Prva utakmica igrat će se tako u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici u petak 6. veljače, a uzvratna u nedjelju 8. veljače. U prvoj utakmici Zvezda će biti domaćin, a obje utakmice trebale bi se igrati u 18 sati.

Međutim, moguća je promjena satnice, jer je HTV-u ponuđen prijenos, pa se čeka osgovor. U takvim slučajevima televizijske kuće su t koje određuju satnicu.

U svakom slučaju domaća dvorana je prednost, a da ne govorimo o izbjegavanju još jednog puta u Rusiju, bez obzira što Zvenigorod nije tako dalek, pedesetak kilometara od Moskve do koje se lako stiže izravno zrakoplovnom linijom.

Inače, Zvezda je i u 1/16 finala igrala obje utakmice u gostima s Vistal Gdyniom u Poljskoj. Prvu utakmicu pobijedila je 30:20, a drugu izgubila 24:27. To trenutno ništa ne govori, ali poziva na oprez.