Još jedna dobra vijest uoči početka priprema je da će se prvoj ekipi pridružiti i talentirana Hannah Vuljak koja inače igra na poziciji desnog vanjskog. Mlada juniorska reprezentativka će sljedeće dvije sezone nositi dres Podravke Vegete te se s osmijehom vraća u svoj klub. Rođena Koprivničanka je svoje prve rukometne korake napravila sa šest godina te marljivo trenirala u svim uzrasnim kategorijama Podravkine škole rukometa, a paralelno je prolazila i kroz sve selekcije reprezentacije pa je tako nastupila na dva Europska i jednom Svjetskom prvenstvu.

Dvije sezone koliko je u seniorskom rukometu, provela je u Zrinskom iz Čakovca, a svoju kvalitetu pokazivala je iz utakmice u utakmicu kako u napadu tako i u obrani. Paralelno je upisala i fakultet Menadžment turizma i sporta u Čakovcu gdje sada završava prvu godinu, ali Hannah je osim učenju, svoj život posvetila i rukometu pa su povratkom u Podravku uvelike ostvareni njezini snovi. Sada još sanja da će jednog dana zaviriti u Olimpijsko selo, a dvogodišnji ugovor s najtrofejnijim ženskim rukometnim klubom dobar je put da to i ostvari.

Jako mi je drago što se vraćam i nekako mi je povratak u Podravku bio stalno u podsvijesti. Motivirala me ta želja za dolaskom i na treninzima i na terenu, a sve je bilo samo za jedan cilj koji sam sad i ostvarila. Jako mi je drago i veselim se novom iskustvu, prijateljstvima i mogućnosti napredovanja. Isto tako cilj nam je podići oba trofeja u sljedećoj sezoni pa se nadam i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama mi kao mlada ekipa s velikim potencijalom i sjajnim stručnim stožerom to i uspjeti. Veselim se i nastupima u Europskoj ligi jer će meni to biti prvo takvo iskustvo i težit ću da i u tom dijelu budem na visini zadatka – rekla je Hannah Vuljak nakon potpisivanja ugovora. 

Dobro nam došla natrag, draga Hannah, veselimo se izazovima koji nam slijede i želimo ti puno sreće i zdravlja te nezaboravnih sportskih trenutaka u našoj maloj rukometnoj obitelji.