Zamjenica predsjednika Olivija Jakupec obraća se rukometašicama // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa sjednici Upravnog odbora RK Podravke održanoj u srijedu trener Podravke Vegete Goran Mrđen predočio je članovima plan i program rada u novoj sezoni, koji u prvoj fazi obuhvaća pripremno razdoblje i strukturiranje škole rukometa. Pripreme su počele istoga dana i obavljaju se u Koprivnici do 28. srpnja, kada se odlazi na sedam dana u Daruvarske toplice. Nastavak je u Koprivnici, a do početka natjecateljskog dijela sezone (1. rujna) odigrat će se devet pripremnih/turnirskih utakmica.

To su utakmice s Fehérvérom u Koprivnici, turnir u Székesefehérváru (2 utakmice), turniru u Vácu (3 utakmice) i Memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo u Koprivnici (3 utakmice). S obzirom na to da su članice prve ekipe dvije juniroke na pripremama za EP juniorki, a tri kadetkinje će ići na pripreme za kadetsko EP, prvoj ekipi su pridodane i igračice 96. godišta, kako bi za turnire bio dovoljan broj djevojaka.
Upravni odbor je upoznat da je za dosadašnju igračicu Podravke Lino, juniorku Nikolinu Tvorić, uplaćena propisana odšteta i ona će u novoj sezoni biti članica zagrebačke Lokomotive, dok su sestre Kalaus, Larissa i Dora, u idućoj sezoni na posudbi u varaždinskoj Koki.
U školi rukometa bit će četiri skupine rukometašica. Podravka Lino, s rukometašicama 96-oh i 98-og godišta, ujedno i starije i mlađe kadetkinje, nastupat će u 2. HRL sjever te igrati kadetska prvenstva u svojoj dobnoj skupini. Druga grupa bit će djevojčice rođene 2000. godine, koje će se natjecati u ligi djevojčica, a dio i u prvenstvima mlađih kadetkinja kao popuna te kategorije djevojkama iz Podravke Lino. Treća skupina bit će djevojčice rođene 2002. godine, koje će igrati u neformalnom natjecanju tog godišta kao i prošle godine. Novost je četvrta skupina djevojčica rođenih 2004. godine. Ta će se skupina popuniti skautiranjem u osnovnim školama.
Kao i obično, Upravni odbor informirao se o financijskom stanju kluba. Novac od sponzora redovito dolazi, sve tekuće obaveze su pokrivene, plaće se isplaćuju točno u dan svakoga mjeseca, a istodobno se smanjuju i stari dugovi prema igračicama i dobavljačima u tempu kojeg blagajna trenutno dozvoljava.
Prisutni članovi Upravnog odbora (6) nakon sjednice susreli su se s igračicama na prvom ovosezonskom okupljanju (na slici).