Skupština sdd  // Foto Ivo Čičin-MašanskerGlavna skupština sportskog dioničkog društva RK Podravka s.d.d., na sjednici održanoj u četvrtak, 24. kolovoza, jednoglasno je izabrala dvoje novih članova Nadzornog odbora. To su Ljiljana Šapina i Krunoslav Bešvir iz Podravke. Nadzorni odbor sada je u punom broju (sedam članova) nakon što su ostavke dali 13. ožujka Olivija Jakupec, a 22. kolovoza Hrvoje Kolarić, oboje također iz Podravke.

Dioničari, članovi Glavne skupštine dali su razrješnice Upravi s.d.d. jedinoj članici Božici Palčić i Nadzornom odboru, kojima je odobreno kako su Uprava i Nadzorni odbor vodili poslove s.d.d. u 2016. godini. Za revizora društva imenovana je tvrtka RSM Croatia iz Koprivnice.

Skupštini su se obratili predstavnik Podravke d.d. Krunoslav Bešvir i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž. Krunoslav Bešvir prije pet godina bio je na čelu Upravnog odbora koji se svojski uhvatio u koštac s rješavanjem problema dugova. Pozitivni dojmovi očito su ostali, jer je na početku rekao:

Skupština sdd  // Foto Ivo Čičin-MašanskerDrago mi je vratiti se u RK Podravku. Drago mi je da je uglavljen dogovor između Podravke i Grada, sada možemo razgovarati o daljnjem funkcioniranju kluba. Uz Slaven Belupo Rukometni klub Podravka je taj koji predstavlja Podravku i Koprivnicu i okuplja veliki broj djece, a postiže u našoj zemlji najveće rezultate od svih klubova u Hrvatskoj.

Za rad klub ima normalne dostatne uvjete, a takvi su i infrastrukturni uvjeti i predstavljaju solidni okvir za rad i razvoj. Možda ćemo uz pomoć Grada uspjeti uključiti dodatne sponzore, kako bi uz stabilizaciju kluba došli u priliku da ciljevi budu veći, ambiciozniji i da na utakmice dolazimo uvjereni u pobjede.

Zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž istaknula je da je klub jedan od Trade Mark grada Koprivnice.

Jako bi nas veselila dobra stabilnost kluba i u tom svijetlu nadamo se i boljim rezultatima.

Sjednica Nadzornog odbora na kojoj će biti izabran predsjednik/predsjednica tog tijela održat će se u petak, 25. kolovoza.Skupština sdd  // Foto Ivo Čičin-Mašansker