Lino višebojac Belišće // Foto Robert Valai, Sportske novostiLINO VIŠEBOJAC U OŠ IVANA KUKULJEVIĆA U BELIŠĆU

Samo desetak natjecatelja u 237 dosadašnjih Lino višebojaca osvojilo je 170 od 200 mogućih bodova. Među te vrsne mlade sportaše uvrstio se i Fran Štokić učenik OŠ Ivana Kukuljevića iz Belišća kojeg je malo tko uoči natjecanja uvrštavao među favorite. Fran je učenik petog razreda, a u školskoj ekipi bilo je mnogo jačih, viših i iskusnijih natjecatelja.

Selena Milošević // Foto Robert Valai, Sportske novostiNo, Franov sportski duh, upornost i želja za pobjedom, sve su nadmašili i upravo će on zastupati svoju školu na finalu u Koprivnici. S pobjedničkim peharom u ruci pridružit će mu se i Aurora Jurkin, šestašica koja je u rukometnom nadigravanju, neophodnom zbog izjednačenog broja bodova, bila bolja od Lare Nenadić.

Lino višebojac Belišće // Foto Robert Valai, Sportske novostiSan o plasmanu na finale sanja i Iskra Kopić koja je napisala toplu priču o tome kako bi svijet promijenila na bolje. Jedino što ne bi mijenjala ova maštovita učenica je Lino svijet u kojemu su veselje i dobra zabava zagarantirani, u kojemu dječaci i djevojčice poput Sađida Babikera i Petre Kukec mogu pobijediti sportske uzore kao što su nogometna legenda Ivica Grnja, omiljeni trener Zoran Ratković i uspješna rukometašica Selena Milošević i u kojemu medvjedić Lino pleše s djecom i dijeli im slatke nagrade.

Tekst PR Podravke // Foto Robert Valai, Sportske novostiLino višebojac Belišće // Foto Robert Valai, Sportske novostiLino višebojac Belišće // Foto Robert Valai, Sportske novosti