Dragisa Džono i Luka Turk // Foto Ivo Čičin-MašanskerOvaj slatki par nisu mama i sinčić. Dijete je Luka, sin rukometašice Podravke Vegete Ane (bivše Nikšić) i trenera mlađih kadetkinja Podravke Filipa Turka, a na utakmici Podravka Vegeta – Trešnjevka prepušten je pažnji Dragice Džono koja se oporavlja od ozljede. Luka je stalni posjetitelj Podravkinih utakmica.

Mali Luka kritički je promotrio vodeće osobe RK Podravke direktoricu Božicu Palčić i tajnicu Ljerku Vresk. Po izrazu lica reklo bi se da Luki zasad ne trebaju direktorice i tajnice, on bi radije u zagrljaj mame.

SLIČICA S UTAKMICE // Stari sportaši

Didi, Kruno, Željko i Zeko // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa tribini lijevo gledajući na teren na utakmicama se uvijek okuplja društvo vezano uz sport i to svih generacija. Ovo slikovito društvo uhvatili smo na rukometnoj utakmici Podravka Vegeta – Trešnjevka. S lijeva su: bivši rukometaš i tajnik Županijskog rukometnog saveza Dieter Benotić, Krunoslav Tkalec također bivši rukometaš i ne tako davno i tehniko Podravke Vegete, Željko Verčević (ima sina hrvača) i bivši rukometaš Marin Zečević i dugogodišnji rukometni djelatnik, između ostalog i nekad predsjednik Županijskog rukometnog saveza.