U Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović Koprivnica će se ove nedjelje 14. listopada igrati utakmica 2.kola grupne faze EHF Lige prvakinja, a snage će odmjeriti mađarski prvak Győri Audi ETO KC i domaćin Rukometni klub Podravka Vegeta. Nakon odlične predstave koju je najtrofejniji ženski rukometni klub iz Hrvatske priredio na gostujućem terenu njemačkog prvaka, rukometni praznik stiže i u Koprivnicu, a uz njega i pregršt dobre zabave, iznenađenja glavnog sponzora prehrambene kompanije Podravka i nastup Zaprešić Boysa. Rukometno ludilo za velike, ali i male navijače dodatno će začiniti Joomboos influenceri koji će se od 16 sati ispred dvorane družiti sa svojim fanovima uz prigodne nagrade igre. Nakon utakmice ispred dvorane vas očekuje i spektakularan vatromet koji će prirediti jedan od sponzora Orion pirotehnika.

Bit će to pravo navijačko rukometno ludilo, a na krilima dobre atmosfere i Joomboos TV će snimati spot za novu himnu Dok srce kuca, Podravka koju su Zaprešić Boysi u suradnji s Podravkom skladali za RK Podravka Vegetu, a u kojem će sudjelovati publika, influenceri i statistice iz Podravkine škole rukometa.

Prehrambena kompanija Podravka d.d. je sve svoje snage u logističkom, marketinškom i financijskom aspektu usmjerila prema uspjehu Podravka Vegete, a zahvaljujući kvalitetnoj suradnji i ovoga će puta pripremiti slatka i slana iznenađenja za publiku, a za najmlađe, tu će biti Kviki i Lino, vesele maskote, oslikavanje lica i niz nagradnih igara koje će za mlađe generacije pripremiti Joomboos TV i njegovi influenceri.

Glavni sponzor Podravka o RK Podravka Vegeti.

Ovo je naš klub, klub koji nosi ime Podravke i Vegete, klub koji je u konačnici jedna cjelina bez koje niti bi sporta bilo na ovaj način u Koprivnici, niti bi Podravka značila to što znači bez naših klubova. Samim time što smo internacionalni ova nam utakmica uistinu ima veliko značenje.

Himnom koja ujedno u sebi nosi dvostruko značenje i spaja ljubav prema sportu s jednom vrhunskom korporativnom pričom ponovno će razgaliti srca Podravki i Podravaca, Koprivničanki i Koprivničanaca. Odlučili su napraviti korak više i potaknuti navijače da probude svoje emocije prema rukometu kao što su srca kucala i davne 1996. kada je Podravka osvojila Ligu prvakinja. Baš iz svih navedenih razloga iz Podravke su odlučili vratiti rukometu ono što zaslužuje.

43740781 1011726789013972 6591891294522441728 n