Danas je rođendan našoj trenerici omladinskog pogona Đurđici Zečević. Dugi niz godina provela je u RK Podravki, a osim što je i sama nekada imala igračkz karijeru danas svoja znanja prenosi na naše mlade nade. Izvlači iz malih pametnih glavica ono najbolje, usmjerava ih, uči timskom radu i u njima potiče sportski duh. Sve to prate i rezultati u njihovim zajedničkim rukometnim izazovima. S jednom od ekipa koje vodi će u svibnju pokušati obraniti naslov državnih prvakinja na Završnici u Poreču. Što reći nego da je svojim strpljenjem, angažmanom i velikom voljom već dugo godina kao trenerica član male obitelji RK Podravke. Koliko se urezala u sjećanje onima koji su nekada bili dio njezine ekipe govori i jedna od čestitki njezinih bivših igračica.

Bila nam je odmah poslije roditelja. Sada poslije 15 godina prisjećamo se divnih trenutaka provedenih s tom ženom, bezbroj putovanja, smijeha,suza, pregršt uspomena. Zapravo to se ne može ni opisati. To samo znamo mi Đurđina djeca. Jedno veliko hvala trenerici! Malo je takvih kao ona! Sretan rođendan – napisala je njezina bivša igračica Ana Peroković na službenoj facebook stranici kluba.

S ovim lijepim mislima i mi ćemo zaokružiti našu današnju čestitku, a neka se našoj Đurđici ostvare sve želje i snovi, a sadašnje generacija sigurno će baš kao i neke prijašnje imati lijepe uspomene iz igračkih dana.