Filip Turk // Foto ICMUtakmica 10. prvenstvenog kola 1. HRL za žene Podravka Vegeta – Zrinski igrat će se sutra, u srijedu 29. listopada, u tzv. staroj dvorani, dvorani Srednje škole s početkom u 18 sati. Podravka je ustupila svoje termine u gimnazijskoj dvorani muškoj reprezentaciji Hrvatske, koja igra s Nizozemskom kvalifikacije za EP u Koprivnici.

Ekipa Zrinskog nova je u 1. HRL i sastavljena je od generacije koja je dugo zajedno i koja je postizala visoke plasmane na kadetskim prvenstvima i bila prvak 2. HRL sjever.

U povodu tog susreta pomoćni trener Podravke Vegete Filip Turk rekao jer:

Sutra, u srijedu, čeka nas utakmica sa Zrinskim iz Čakovca i moram ponoviti riječi svog šefa, trenera Gorana Mrđena, da su nam svaka dva boda u hrvatskom prvenstvu jednako važna, jer primarni cilj nam je osvajanje prvenstva države. Zbog toga ne smijemo podcjenjivati ekipu Zrinskog. Ekipa Zrinskog već je priredila neka iznenađenja, ali mi znamo naš cilj, naš zadatak i mi smo, što uopće nije upitno, izraziti favoriti, igramo doma, u našoj staroj dvorani i pobjeda neće doći u pitanje. Ali važan je pristup utakmici, važno je da djevojke pokažu želju, jer ta nam utakmica mora poslužiti kao priprema za utakmicu Lige prvakinja u nedjelju.

I na ovu utakmicu ulaz je besplatan.