Zelina - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegete ”majstorski” je iskreirala neizvjesnu završnicu prvenstva. Zelina je mladenačkim, svježim pristupom igri deklasirala Koprivničanke i u 21. kolu 1. HRL pobijedila Podravku Vegetu 27:21 (14:10).

Time je razlika od drugoplasiranog Zameta splasnula na jedan bod i očito je da će se u Koprivnici u zadnjem kolu sa Zametom igrati utakmica odluke o novom prvaku, ako se prije toga jednoj od ekipa ne dogodi – ”Zelina”.

Od početka je bilo jasno da neće biti lako. Kapitanović je odmijenila Milenković u 13. minuti, a prvu obranu na strani Podravke Vegete zabilježili smo u 25. minuti! Suviše se griješilo i u dodavanjima, ma – u svemu.

Zelina je letjela po terenu, golmanice Sanader i Bukovina obranile su što se moralo, a donekle je dojam vrtarki popravila Jukić koja je branila u 2. poluvremenu (4 obrane).

Ne valja nam posao, djevojke. Glave skupa i motiviranije protiv Trešnjevke, Koke i Zrinskog. O Zametu da i ne govorimo.

Apsolutno nemIran i prevrtljiv travanj.

UTAKMICA 21. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

ZELINA – PODRAVKA VEGETA 27:21 (14:10)

SV. I. ZELINA – Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 400. Suci: Matija Gubica i Boris Milošević (Oba Osijek). Nadzornik HRS-a : Predag Krstanović (Kutina).

ZELINA: Sanader (5+1), Bukovina (2+1); Poljak 4, Mrazović, Žigrović, Krsnik 3, Čosić, Pasarić 4(2), Pavlović 3, Debelić 4, Tabar 1, Vulić 1, Horvat, Vukojević 5. TRENER: Nikola Nikolac.

PODRAVKA VEGETA: Jukić (4+0), Kapitanović (2+0), Milenković (0); Čović 1, Nikšić 3, Šenvald, Živković 5(2), Džono 3, Nemaškalo, I. Mrđen, Papac, Dragišić, Vidak 2, Oremović, Maljak, Elez 7. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI Zelina 2(2), Podravka Vegeta 4(2).

ISKLJUČENJA: Zelina 8 minuta (Poljak, Krsnik, Pasarić, Horvat), Podravka Vegeta 6 minuta (Čović, Žiković, Elez).

IGRAĆICA UTAKMICE. Ana Debelić (Zelina).