Nakon što smo prošlog tjedna počeli s pripremama za novu sezonu, jučer smo, stručni stožer i rukometašice, zajedno bili na team buildingu koji je organiziran u suradnji s našim sponzorom Plitvice Holiday Resortom, a ovim putem još jednom zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Ujutro smo stigli na rijeku Mrežnicu u blizini Slunja, a tamo su nas dočekali dečki iz agencije Plitvice Outdoor koji su se pobrinuli da svi budemo spremni i opremljeni za kayaking. Osim potrebne opreme, pripremili su i jutarnju zakusku kako bi siti i opremljeni bili spremni za odlazak na vodu. Nakon podjele zaštitne opreme, uz upute voditelja ture, stigli smo na start gdje smo se podijelili u parove i uputili na pet kilometara dugi spust Mrežnicom. Prilikom spusta uživali smo u prelijepom krajoliku i kanjonima Mrežnice, ali i u kupanju, skokovima sa stijena i zajedničkom druženju.

 

Nakon više od tri sata duge vožnje Mrežnicom stigli smo u Plitvice Holiday Resort u Grabovcu. Tamo nas je dočekao direktor Damir Stanišić koji nam je zaželio dobrodošlicu te je curama poželio puno sreće u novoj sezoni. Iskoristio je priliku da čestita i na uspjesima postignutim u prošloj sezoni.

Nakon ukusnog ručka gospodin Stanišić poveo nas je u obilazak Resorta gdje smo imali prilike vidjeti neobične smještajne kapacitete koje Plitvice Holiday Resort nude. Gosti tako mogu uživati u kućicama na drvu, apartmanima koji su smješteni uz samo jezero ili prenoćiti u indijanskom šatoru. Više o Plitvice Holiday Resortu možete saznati klikom na link: https://www.plitvice.com/hr/.

Nakon obilaska cure su se opuštale uz bazen i igrajući odbojku na pijesku. Na kraju dana smo se umorni, siti, puni doživljaja,  ali s osmjesima na licu vratili u Koprivnicu.