Latice u klubuNa poziv našega kluba danas su članovi kluba Latice Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama, održali zajednički trening s našim s rukometašicama prve ekipe pod vodstvom trenerice Snježane Petike. Na treningu su bile sve Podravkine prvotimke, osim sedam juniorskih reprezentativki, koje su na reprezentativnom okupljanju u Zagrebu.

Latice u klubuLatice u klubu– Nakon početnog sramežljivog upoznavanja i razmjene poklončića prionulo se aktivnostima na terenu. Bilo je to jedno potpuno novo iskustvo za naše članove koji su ravnopravno sudjelovali, pokazavši veliko sportsko srce – zabilježeno je na Facebooku Latica.

Latice u klubuNakon treninga slijedilo je zajedničko druženje u VIP prostorijama kluba. Za ostvarenu akciju Latice su zahvalile direktorici Božici Palčić I tajnici Ljerki Vresk te prisutnim danas trenerici Snježani Petiki i sportskoj direktorici Mirandi Tatari Šimunović.

Latice u klubuPetika i Tatari Šimunović javno su pozvale zainteresirane članove Udruge Latice na prvenstvene utakmice, a bit će gosti na derbiju prvenstva Podravka Vegeta – Lokomotiva Zagreb sredinom ožujka..

Latice u klubu– Vodstvo RK Podravka s.d.d.vode klub društveno i socijalno odgovorno sa željom da nastavimo suradnju uključujući i naše mlađe članove – zaključuju iz Kluba Latice.

Latice u klubu