Krajem prošlog tjedna naša se ekipa vratila ekipnim treninzima koji su jedno vrijeme izostali zbog pojave virusa Covid-19 i samoizolacije cijele ekipe i stožera. Prva utakmica na putu povratka u normalan natjecateljski ritam za RK Podravka Vegetu bit će ona sutrašnja gostujuća protiv ŽRK Zrinski. Trener Saračević prokomentirao je kako će sve igračice dobiti priliku.

– Sutra ćemo nastupiti nakon dužeg perioda pauze i iskoristit ćemo tu utakmicu da sve igračice malo osjete teren i da vidimo u kakvom smo stanju. Očekujemo pobjedu u toj utakmici – rekao je Zlatko Saračević. 

RK Podravka Vegeta nalazi se na prvom mjestu prvenstvene tablice s četiri pobjede iz isto toliko susreta. Ekipa iz Čakovca nalazi se na 12. mjestu ljestvice s pet odigranih utakmica. U jednoj su pobijedile, u jednoj remizirale, dok su u tri utakmice poražene. Sutrašnji susret započinje u 20 sati u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec, a sudit će ga sudački par Butorović. Delegat će biti I. Mikša. Utakmica se igra bez prisutstva gledatelja.

Prva HRL za žene, 11. studeni, 20 sati

ŽRK Zrinski – RK Podravka Vegeta