Varaždinska večer // ArhivaHrvatski rukometni savez zajedno s Podravkom poziva vas u subotu, 13. prosinca 2014. na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje će biti priređen novi sjajan glazbeni, rukometni i kulinarski spektakl na kojem će se dijeliti dobiti besplatne ulaznice za drugi krug Europskog prvenstva u Zagrebu.

Samo druženje na Trgu bana Josipa Jelačića započet će u 16 sati kada će najbolji kuhari Podravke, kojima će pomoći članovi muške seniorske rukometne reprezentacije, pripremati neka od najboljih jela te dijeliti kuhano vino građanima.

Na Trg bana Josipa Jelčića u 17 sati stići se i hrvatska ženska rukometna reprezentacija, kako bi se još jednom podružila s građanima te kako bi joj još jednom dali podršku za srce koje su djevojke ostavile na parketu u Varazdinu. Unatoč činjenici kako nisu prošle u drugi krug podrška građana i u pobjedi i u porazu itekako je potrebna.

HRS daruje besplatan ulaz na drugi krug Eura u Areni Zagreba, a ulaznice će se dijeliti u subotu na Trgu bana Josipa Jelačića. Tako će Arena Zagreb biti otvorena za sve građane koji će tako dobiti priliku uživati u najboljem ženskom europskom rukometu.

Događaj na Trgu bana Josipa Jelačića zaključit ce koncert grupe The Frajle koji će početi u 17,30 sati, a četiri dame dodatno će ugrijati sve prisutne te sigurno priprediti odličnu atmosferu u Zagrebu.