Jučer su u KKC Pixelu u sklopu novog kulturnog programa koji su osmislile Mamuze pod nazivom Sve strane Koprivnice gostovale Korina Karlovčan i Jovana Risović. U lijepom ambijentu i opuštenoj atmosferi pričale su o svojim počecima u rukometu, što im znači i koliko je naporno biti u profesionalnom sportu.

Program je otvoren Podravkinom himnom Dok srce kuca Podravka koja se pjevušila, a Korinini i Jovanini odgovori izmamili su puno smijeha i pljeska. Pričale su o svojim ritualima prije utakmica, pristupu trenera Zlatka Saračevića s kojim su izuzetno zadovoljne, karakterima koji su ponekad nespojivi, ali u ekipi odlično funkcioniraju, ali i o anegdotama iz svojih života. Korina je stoga ispričala ponešto o svojoj ljubavi prema životinjama i volontiranju sa svima dobro poznatim Šintericama dobrog srca, dok se Jovana dotaknula ljepote malog grada u kojem trenutno živi, naše Koprivnice i svojih hobija poput čitanja i šetnje. Jedno im je zajedničko, a to je da su svoje najveće uspjehe doživjele baš s Podravkom i zbog toga su sigurne da će njihovo srce i dalje kucati za Podravku.

Posebno su se iznenadile kako ih je publika prihvatila i tremu su uz pomoć voditeljice Dragane Pandže vrlo brzo uspjele razbiti, tako da je večer protekla u smijehu i lijepim pričama i njihovog sportskog života. Posebno smo ponosni što se na druženje odazvao i jedan dio navijača koji su i ovom prilikom bodrili naše cure, a vrisak koji smo imali prilike čuti kada se čulo ime Podravka bio je dovoljan da znamo da je sve baš onako kako treba biti. Rukomet je ponovno IN, a cure su za kraj pozvale sve prisutne da i dalje budu glasna podrška s tribina jer ih za nešto više od tjedan dana čeka derbi s Lokomotivom koji će odlučiti o ovogodišnjem prvaku. Oni najsretniji u toku večeri osvojili su i lijepe nagrade koje su im uručile Jovana i Korina, a jedno je sigurno, ove ćemo se opuštene večeri još dugo sjećati.(Foto: Krešo Puklavec)