Uoči finalne utakmice protiv rumunjske SCM Craiove koja je RK Podravka Vegetu odvela u grupnu fazu EHF Lige prvakinja te u dvorani ispunjenoj do posljednjeg mjesta, direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić i tajnica kluba Ljerka Vresk uručile su znak pažnje dugogodišnjem suradniku RK Podravke gospodinu Ivi Čičinu-Mašanskeru.

Punih šest desetljeća, gospodin Čičin-Mašansker je svojim marljivim novinarskim i uredničkim radom obogaćivao sportske rubrike u poznatim tiskovinama i to u Glasu Podravine, Međimurju, Podravskom listu, Koprivničkim novinama, KCnetu, epodravini, Sportskim novostima, SN reviji, Vjesniku, Jutarnjem listu, Borbi, Podravkinom listu te Hini. Izvještavao je i prenosio utakmice za Hrvatski radio i Radio Koprivnicu. Doajen koprivničkog sportskog novinarstva je svojim dugogodišnjim angažmanom ostavio i bogatu arhivsku građu iz koje se danas crpe mnoge povijesne činjenice o klubu.

Njegovo će ga mjesto na utakmicama RK Podravke i dalje čekati, a njegov nesebičan rad i doprinos koprivničkom sportu nikada neće biti zaboravljeni. Još jednom hvala Ivi Čičinu-Mašanskeru na svakoj lijepoj zapisanoj riječi, ispisanim stranicama povijesti kluba i svim trenucima koje je proveo s RK Podravka.

received 2181193942163165 1600x1200

received 725322014486453 1600x1200