Rukometašice Podravke Vegete su na okupljanju nakon kratke pauze upriličile mali svečani doček za svoju brončanu suigračicu Dejanu Milosavljević. Djevojke su pripremile špalir i upalile prskalice uz neizostavne konfete kako bi Dejana utrčala na teren, gdje se kako to već i znate, cure najbolje osjećaju.

Cvijeće je Dejani u ime RK Podravke uručila sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović, a nakon toga fotografiranju su se pridružile Dejanine klupske suigračice.

Ivan Brkić/RK Podravka

Doček je prethodno u klupskim prostorijama upriličen i za tehničku direktoricu reprezentacije i tajnicu RK Podravke Ljerku Vresk te za trenericu i članicu stožera ženske rukometne reprezentacije Snježanu Petiku, a ovo je službeno okupljanje bilo prilika za nekoliko zajedničkih fotografija naših brončanih predstavnica u klupskom okruženju.

Ugođaj je trajao kratko jer su nakon toga cure okrenule fokus na početak treninga nakon pauze, što znači da su se već okrenule novim europskim izazovima, ali i prvenstvenim obavezama koje ih čekaju u siječnju.