Na dvodnevnom tradicionalnom turniru pod nazivom„Samobor handball cup 2023“ naše djevojčice godišta 2012/13,u konkurenciji s još 5 ekipa, osvojile su 1.mjesto i sasvim zasluženo oko vrata objesile svoje prve zlatne medalje. Uspjeh je tim veći što je to bio prvi javni nastup tog uzrasta u „velikom rukometu“. Za takav rezultat zasluge pripadaju svim djevojčicama iz ekipe, a posebno veseli što je naša Iva Kljajić dobitnica dva individualna priznanja: najbolja igračica i najbolji strijelac turnira.

MVP i najbolji strijelac turnira Iva Kljaić

Lijepo je bilo vidjeti i osjetiti sinergiju mlađih i starijih (U17) Podravkašica, koje su uzajamnim navijanje bodrile svoje kolegice.

Vjerujemo da će ovaj uspjeh biti dodatni poticaj i motivacija za nastavak marljivog treniranja i stjecanja rukometnih vještina u narednim godinama.

Rezultati:   Podravka – Radnik (KŽ)  9:6

Podravka – Sesvete 1      13:9

Polufinale  Podravka – Sesvete 2     13:5

Finale         Podravka- Sesvete 1       10:9

Satav Podravka : Mia Cvetanović,Athina Dimić Arambašić,Zara Gložinić,Vita Jembrek,Iva Kljajić, Ema Kodrić,Franka Kolar,Lana Kovačić, Marija Lončarić, Tara Maksimović,Dora Matijaško,Domenica Polančec,Mila Radanović,Magdalena Rašić,Lucija Šomoci,Enea Štefanec,Ema Varga.