Tatari u utakmici s LarvikomU petak, 13. siječnja 2012. godine u 11 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače, Franjevački trg 7, u Varaždinu  održat će se potpisivanje ugovora o međusobnoj suradnjHrvatskog sportskog školskog saveza kao organizatoraSvjetskog školskog rukometnog prvenstva s Gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom kao domaćinima Svjetskog školskog rukometnog prvenstva.

U ime Grada Varždina ugovor će potpisati Vjeran Radelić, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina, a u ime Varaždinske županije Predrag Štromar, župan Varaždinske županije. Potpisnik ugovora u ime Hrvatskog školskog športskog saveza kao organizatora bit će predsjednik Nikola Perković.
Nakon potpisivanja ugvora pristupit će se ždrijebu  Svjetskog školskog
rukometnog prvenstva. Izvlačit će se četiri grupe s po šest reprezentacija. Parove će izvlačiti, hrvatska reprezentativka, kapetanica hrvatske reprezentacije, rukometašica RK Podravke Vegete Miranda Tatari , zatim član Školskog sportskog društva Srednjoškolac iz Gimnazije Ivanec, te član Školskog sportskog društva Gimnazijalac, Gimnazije iz Koprivnice. Učenici iz Koprivnice i Ivanca bili su članovi hrvatske reprezentacije na Svjetskom školskom rukometnom prvenstvu, koje je 2010. godine održano u Portugalu.
Svečanosti potpisivanja ugovora i ždrijebu prisustvovati će predstavnik
Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, predsjednik tehničke komisije za rukomet ISF-a Tom Christensen , glavni tajnik ISF-a Jan Coolen (ISF- International School Sport Federation) i predstavnik Hrvatskog rukometnog saveza.
Nakon svečanosti na istom će se mjestu održati i press konferencija.
Za sve ostale informacije kontakt je:Goran Jukić,
mobitel 099/222-6363, e-mail: goran.jukic@skolski-sport.hr

(Izvor: www.hrs.hr)