Hrvatska ženska kadetska reprezentacija otputovala je na Svjetsko prvenstvo koje se od 7. do 19. kolovoza održava u poljskom Kielceu. Odlukom izbornika Gorana Bobića među odabranima su i naše igračice prve ekipe Tena Petika i Elena Popović koje su nam se javile uoči polaska s dojmovima s priprema.
– Pretrčale smo puno kilometara i digle puno težina te napravile sve u našoj moći da budemo što spremnije za sve napore koji nas očekuju. Što se tiče taktičkog dijela i tu smo puno radile. Fokusirale smo se na svoju izvedbu u obrani i napadu, ali smo i analizirale svoje protivnice putem video materijala. Sve u svemu iza nas su veoma zahtjevne, ali i kvalitetne pripreme – izvijestile su nas naše reprezentativke Tena i Elena te pohvalile stručni stožer koji ih je pripremao.

– Obavile smo i individualne razgovore koji su vjerujemo pomogli svakoj od nas, a možemo reći da je kemija u ekipi odlična i da smo uvijek tu jedna za drugu – rekle su Tena i Elena koje nestrpljivo iščekuju početak prvenstva i prvu utakmicu koju Hrvatska igra već 7. kolovoza u 14 sati protiv Danske. Dodajmo još kako su se u skupini B uz Dansku našle i Mađarska, Švedska, Čile i Egipat. Dragoj Teni i Eleni te cijeloj ženskoj kadetskoj reprezentaciji želimo puno sreće i vratite nam se s dobrim vijestima.

 

tena i elena copy

WhatsApp Image 2018 06 02 at 20.03.23 660x330

FOTO: HRS