Još samo Final Four: pobjednice kupa // Foto Ivo Čičin-MašanskerTivat u Crnoj Gori mjesto je zadnjeg ovosezonskog nastupa Podravke Vegete. Na Final Fouru Regionalne lige igraju crnogorska Budućnost, makedonski Metalurg i hrvatski klubovi Lokomotiva i Podravka Vegeta. U polufinalu u subotu, 18. svibnja, u 17 sati sastaju se prvo i četvrtoplasirana ekipa ligaškog dijela natjecanja u Regionalnoj ligi, Podravka Vegeta i Metalurg. U 19 sati igraju drugo i trećeplasirani Budućnost i Lokomotiva. Poraženi u nedjelju u 17 sati igraju za 3. mjesto, a pobjednici polufinalnih susreta za prvo.

Trener Podravke Vegete Neven Hrupec na Final Fouru nastupa sa 14 igračica. To su: Žderić, Jelčić, A. Čović, Kiridžić, Ž. Čović, Pongrac, Šon, Gaće, Damnjanović, Milanović Litre, Vidak, Maljak, Tatari i Horvat. Nikica Pušić-Koroljević prestala je s aktivnošću, dok su Kapitanović i Dragišić na pripremama juniorske reprezentacije, a od petka do nedjelje u Dugom Selu igraju s Litvom, Švicarskom i Španjolskom kvalifikacijske utakmice za odlazak na EP. S. Šenvald te Zagorščak, i D. i L. Kalaus, od 16. do 18. svibnja na pripremama su kadetske reprezentacije u Ivanić Gradu.

Reprezentativne obaveze, kao trener vratarki u juniorskoj reprezentaciji, ima i Vladimir Vujović, pa će uz trenera na klupi biti kondicijski trener Bojan Golub i fizioterapeut Bojan Savić. Igračica Podravke Lino Ana Marija Maljak pridodana je kao pomoć Aniti Gaće na desnom krilu, dok je Pongrac na lijevom ”usamljena”, bez ”alternative”.

Rukometašice u Tivat putuju autobusom (procjena je: oko 13 sati vožnje, uz obavezna stajanja) s polaskom u petak u 8 sati. Drugi hrvatski predstavnik, Lokomotiva, kreće, također autobusom, već u 6 sati, jer će u petak navečer održati trening. Podravka Vegeta trenirat će u subotu prije podne.