Vanjska igračica Podravka Vegete Tjaša Stanko u narednoj sezoni neće nositi dres Podravka Vegete. Mlada slovenska reprezentativka u Podravka Vegetu stigla je u srpnju prošle godine iz slovenskog Krim Mercatora, a karijeru će nastaviti u francuskom Metz Handballu.

Zahvalna sam svima u RK Podravki na svemu što su mi pružili do sada te što su mi ponudili da ostanem i u narednoj sezoni dio nove ekipe. Iz mojeg dosadašnjeg iskustva mogu reći da se u Podravki radi vrlo kvalitetno, uvjeti rada su odlični, odnosi jednako tako, no kada dobijete ponudu od trenutno jednog od najboljih klubova Europe to je onda ponuda koja se teško odbija. Pred nama je još druga polovica sezone i sigurna sam da ćemo je uspješno privesti kraju. Što se tiče mojeg odlaska, odlučila sam u sljedećoj sezoni napraviti promjenu u svojoj karijeri te mi je želja zaigrati u jednoj od najjačih liga u Europi, a to ću imati priliku u Metzu. – rekla je Tjaša.

Do kraja sezone u kojoj će igrati za Podravka Vegetu, pred Tjašom i ekipom su utakmice EHF Kupa i hrvatskog Kupa te 14. kola Prvenstva Hrvatske.

Rukometni klub Podravka Tjaši želi sve najbolje u nastavku karijere i da će joj naš Klub kao i grad Koprivnica ostati u lijepom sjećanju.