Sa zajedničkog treninga Budućnosti i Podravke Vegete u Podgorici // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta odigrala je utakmicu 10. kola 1. HRL za žene sa Zrinskim unaprijed, pa će utakmica 9. kola s Trešnjevkom u Zagrebu biti zadnja u prvenstvu ove godine, jer slijedi Europsko prvenstvo u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Utakmica Trešnjevka – Podravka Vegeta igra se u srijedu 19. studenoga 2014. s početkom u 16 sati u sportskoj dvorani na Trešnjevki, tzv. Kutiji šibica, Veprinečka 16, Zagreb.

Utakmicu sude Nikola Knežević i Dalibor Tunuković (oba iz Vrpolja), a nadzornik HRS-a je Goran Stojanović iz Osijeka.

ZADNJI NASTUP U LIGI PRVAKINJA U PODGORICI

Podravka Vegeta u nedjelju 23. studenoga igra zadnju utakmicu u B grupi Lige prvakinja i time zaključuje svoj ovosezonski nastup u najelitnijem klupskom europskom natjecanju.

U 6. kolu Lige prvakinja u Sportskom centru Morača u Podgorici u nedjelju 23. studenoga 2014. godine s početkom u 19 sati igraju Budućnost i Podravka Vegeta.

Utakmicu će suditi suci s Kosova Erdoan Vitaku i Arsim Vitaku, a delegatkinja EHF-a je Svetlana Obučina iz Srbije.

Podravka Vegeta na put ide autobusom. Kako je u pitanju cjelodnevno putovanje, kreće se u četvrtak ujutro, a vraća u ponedjeljak u podne.

U utorak, 25. studenoga u Beču će biti izvučeni parovi daljnjih europskih natjecanja, pa tako i u ženskom EHF Kupu kupova. Život ide dalje i Podravka Vegeta, nakon nastupa u Ligi prvakinja, početkom godine nastupa u 1/8 finala Kupa kupova.

PODRAVKA LINO GOSTUJE S KALINOVCEM U KUPU I S OSIJEKOM 2. U 2. HRL SJEVER

U srijedu 19. studenoga Podravka Lino igra kup utakmicu s Kalinovcem.

Utakmica ŽRK Kalinovac – Podravka Lino igrat će se u sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu s početkom u 18,30 sati.

Utakmica 8. kola 2. HRL sjever Osijek 2 – Podravka Lino igra se u subotu 22. studenoga 2014. godine u Osijeku u Sportskoj dvorani Zrinjevac.

Utakmica je zakazana za 15,30 sati.

Sude Lea Kovač i Anamarija Ogrizek (obje iz Osijeka), a nadzornik HRS-a je Saša Brabec iz Virovitice

U NEDJELJU U KOPRIVNICI DJEVOJČICE I KADETKINJE

U nedjelju 23. studenoga 2014. godine u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici igrat će se 3. krug Rukometne lige regija sjever za djevojčice B. Sudjeluju Podravka, Pitomača i TVIN Virovitica.

Raspored

12,30 Podravka 1 – Pitomača

13,15 Podrvaka 2 – TVIN Virovitica

14,00 Podravka 2 – Pitomača

14,45 TVIN Virovitica – Podravka 1

U nedjelju 23. studenoga 2014. godine u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici igrat će se tri utakmice 1. kruga 1. hrvatske kadetske rukometne lige.

Raspored

16,00 Zrinski – Podravka 2

17,00 Podravka 1 – Zrinski

18,00 Podravka 2 – Podravka 1

Utakmice sudi sudački par Koren-Stančir, nadzornik Vladimir Jurenec.