EHF Auslosung 570Na internetskoj stranici idućeg Podravkinog suparnika u europskom natjecanju Bietigheima iz Njemačke regirali su na rezultat izvlačenje u Beču. Prema Podravki Vegeti odnose se s punim poštovanjem i raduju su susretima i dolasku u Hrvatsku. Evo što pišu.

Foto: http://www.sgbbm.de/

”SG BBM Bietigheim susreće u trećem pretkolu s hrvatskom top -team ekipom Podravka Vegeta Koprivnica. Hrvatski top klub prvi put nakon 2005. godine propustio je grupnu fazu Queens klase. Podravka je 15 puta prvak Hrvatske, 14 puta hrvatskoga kupa (Napomena urednika: pogrešne su brojke, Podravka je prvak 21 puta, a pobjednik kupa 20 puta). Pobjednik je i Lige prvakinja 1996.

Trener Martin Albertsen zadovoljan je s atraktivnom ishodom izvlačenja:

– Podravka Vegeta je tradicionalni klub i definitivno apsolutni top-team. Podravka normalno igra u Ligi prvakinja te je na taj način klasificirana kao viša klasa od suparnika koje smo imali do sada. Stoga je potrebno da se predstavimo u dobroj formi kako bismo mogli nadvladati taj visoko profiliran tim. Želimo da bezuvjetno dosegnemo natjecanje u grupi i dat ćemo sve da to ostvarimo. Radujemo se izazovu i putovanju u Hrvatsku i, naravno, uzvratu pred našim navijačima – kaže Albertsen.”