Oproštaj od sezone 2016/2017. // Foto Ivo Čičin-MašanskerNekoliko dana prije isteka sportske sezone 2016/2017. (završava 30. lipnja) rukometašice, vodstvo i Nadzorni odbor Rukometnog kluba Podravka s.d.d. imali su tradicionalni oproštajni ručak od sezone. Ručak je priredio Grad Koprivnica, većinski vlasnik kluba, i njen gradonačelnik Mišel Jakšić.

Mišel Jakšić i Božica Palčić // Foto Ivo Čičin-MašanskerDomjenak je održan na terasi Capronca puba u Koprivnici u ponedjeljak (19. lipnja). Na uspješnoj sezoni (dvostruki naslov: Podravka Vegeta državni je prvak i pobjednik Hrvatskoga kupa) čestitao je Mišel Jakšić, a čestitkama se priključila i direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić. Oboje su zaželjeli uspješan nastavak karijere igračicama koje odlaze (Selena Milošević, Anamaria Gugić, Nikolina Zdravec i Simona Hajduk), kao i uspješan nastavak karijere onima koje ostaju.

Kapetanica Podravke Vegete Ivana Kapitanović predala je gradonačelniku Mišelu Jakšiću suvenir-uspomenu na današnji dan i proteklu sezonu. Snimljena je i tradicionalna zajednička fotografija.Oproštaj od sezone 2016/2017. // Foto Ivo Čičin-Mašansker