Foto Podravka 4

Foto: Dražen Pevač

Djevojčice Podravke 4 (rođene 2006. i mlađe) su danas u SD Gimnazije Fran Galović u Koprivnici odigrale svoju prvu ovosezonsku utakmicu. Bila je to prijateljska utakmica. Igralo se tri puta po 20 minuta, a protivnice djevojčicama Podravke 4 bile su djevojčice Tvin – a iz Virovitice.

Igračice Podravke odlično su otvorile utakmicu i iz brzih polukontri povele s 5 : 1. Nakon toga Tvin smanjuje na 5 : 2, ali domaće djevojčice do kraja poluvremena ne dozvoljavaju gošćama da se približe njihovom golu i na poluvrijeme odlaze s lijepom gol razlikom uz rezultat 9:2.

Podravkine igračice u drugom poluvremenu mijenjaju obranu što djevojčicama iz Virovitice omogućuje postizanje kojeg gola više u odnosu na prvo poluvrijeme. Iako se uvježbavao novi način igre u obrani, Podravkašice u napadu nastavljaju u istom ritmu te utakmicu završavaju pobjedom 17:7.

Bez obzira na rezultatski visoku pobjedu, igra Podravkinih djevojčica nije bila na očekivanom nivou. No, cilj utakmice je bio da djevojčice ponovo osjete natjecateljski naboj jer ih već idući vikend 29. i 30. rujna čeka dvodnevni turnir u Koprivnici na kojem uz domaću ekipu Podravke nastupaju i ekipe RK Trnina, RK Sinj, RK Sesvete, RK Trogir 58 i RK Tvin.

Izvještava: Nenad Smiljanec(trener)