Ponovnim osvajanjem naslova prvakinja Hrvatske za našu ekipu završila je vrlo uspješna natjecateljska godina. Sama Završnica PH, gdje smo među 20 ekipa, mogu slobodno reći, superiorno, bez poraza osvojili prvo mjesto bila je šlag na tortu koju smo „pekli“ tijekom cijele godine.

Od jeseni prošle godine odigrali smo 54 utakmice, pobijedili u njih 48, uz 2 neriješena rezultata i 4 poraza. Postignuto je 1447, a primljeno 947 golova uz pozitivnu gol razliku od +531.

Natjecali smo se u dvije kategorije : 1. HMKRL (14 pobjeda, 1 neriješen rezultat) i van konkurencije u 1.HKRL (9 pob., 1 ner., 1por.) te sama Završnica sa 7 pobjeda. Ove rezultate ističem zato što je evidentno da imamo vrlo perspektivnu i potencijalnu generaciju djevojaka godišta 2004/5., a za neke od njih, kao njihov trener, tvrdim da se mogu razviti u vrlo kvalitetne igračice.

Tijekom cijelog ovogodišnjeg trenažnog ciklusa pratio nas je minimalan broj sportskih povreda, a motiviranost, marljivost i disciplina na i van terena  bile su na najvišem nivou. Sretna sam  što sam trenerica tako dobrim mladim djevojkama, trudim se da im prenašam svoje znanje i iskustvo, a one mi uzvraćaju  pristojnošću, dobrim radom i u konačnici izuzetnim rezultatima.

Imamo i neke članice koje su se iz drugih klubova priključile našoj ekipi, a osobno sam ponosna što su te djevojke uz punu suglasnost svojih roditelja, željele biti članice naše velike Podravkine rukometne obitelji i tu, uz jednako tako kvalitetne „domaće“ igračice, ostvariti svoje rukometne snove. Sigurno da u klubu ne umanjujemo zasluge niti njihovih bivših trenera s kojima u velikoj većini i dalje izvanredno surađujemo.

Na kraju ovog osvrta želim se zahvaliti na punom razumijevanju i suradnji direktorici, sportskoj direktorici i tajnici kluba, kolegama trenerima, jednako kao i roditeljima koji nas zdušno i nesebično podržavaju.

Nakon još nekoliko treninga (do 15.6.) želim svojim „curkama“ ugodne ljetne praznike, a onda 1.8. krećemo zajedničkim snagama dalje.