Naše rukometašice svih kategorija Škole rukometa jučer su održale posljednji trening uoči zimske pauze. Uz puno smijeha i radosti podijeljeni su poklončići koje je i ovoga puta osigurao naš glavni sponzor Podravka d.d kojem se ovim putem zahvaljujemo na donaciji.

Svaka je ekipa ovaj trening učinila zanimljivim na svoj način. Bilo je tu pjevanja, tajnog darivanja, a trenerica Đurđica Zečević curama je na trening dovela i Djeda Mraza kojem ovim putem zahvaljujemo što je odlučio sudjelovati u maloj božićnoj predstavi za cure. Kako je bilo najbolje možete vidjeti na fotografijama koje baš sve govore.

Sve naše djevojčice i djevojke od onih najmanjih do najstarijih iz druge ekipe žele Vam ugodne blagdane, sve najljepše za Božić te da spremno dočekate novu 2022. godinu. Mi također lijepe želje uzvraćamo i našim djevojčicama i djevojkama, njihovim roditeljima, djedovima, bakama, braći i sestrama te svim ostalima koji ih prate kroz njihove male i velike sportske izazove. Nadamo se da će nam nova godina donijeti pregršt toga lijepoga i da ćemo svi zajedno uživati u lijepim sportskim druženjima u našoj dvorani te i dalje zajedno navijati s tribina. 

Foto: Romana Mihalec