Krim Mercator - Podravka Vegeta.// Foto Ljerka VreskU maloj dvorani Sportskog centra Stožice u Ljubljani večeras su trening utakmicu odigrale ekipe domaćina Krim Mercatora i gostujuće Podravke Vegete. Igralo se u tri dijela. Prva dva dijela po 30 minuta i treći dio 20. Krim je u prvom dijelu vodio 16:12, nakon 60 minuta bilo je 43:23, a na kraju 50:31.

Krim Mercator - Podravka Vegeta.// Foto Ljerka Vresk– Utakmica nam je dobro došla u pripremi za nastavak domaćih natjecanja. Nastupile su sve igračice osim Ante Toth, koja je putovala s nama, ali još ne može u igru. Igrala je i Ivana Dežić koja je ranije imala zdravstvenih problema – rekla je nakon utakmice trenerica Snježana Petika.

To znači da ne stoje katastrofične procjene o desetkovanoj ekipi, o čemu se prije utakmice govorilo u javnosti. Jedno je na dulje vrijeme odsutna Dora Krsnik.

Krim Mercator - Podravka Vegeta.// Foto Ljerka VreskU Ljubljani su igrale sve igračice koje su nastupale i dosad, a zadnjih 20 minuta u igri je bila mlađa postava. Dakle: Jukić, Kapitanović, Ećimović, Turk, Dežić, Karlovčan, Popović, Džono, Mrđen, Franušić, Vidak, Pavlović, T. Petika, Horvat, Debelić.

FOTO // Ljerka Vresk

Krim Mercator - Podravka Vegeta.// Foto Ljerka Vresk