Ovog se vikenda u Koprivnici odigrao 3. krug 1. HMKRL. Igralo se u dvorani Gimnazije Fran Galović, a RK Podravka ugostila je ekipe ŽRK Orahovica, ŽRK Darda i ŽRK Bjelovar. Podravka je slavila u sva tri susreta te je upisala novih 6 bodova.

Trenerica Đurđica Zečević:
Neovisno o snazi protivnica, pobjede s visokim rezultatima plod su dobre igre svih  mojih djevojaka, koje su ispunile gotovo sve što smo dogovorile u pripremi utakmica. Prvenstveno čvrsta igra u obrani, što brži protok lopte s brzom realizacijom napada. Takva igra je i donijela 91 datih te svega 29 primljenih golova. Učinak je tim vredniji ako se uzme u obzir da se te utakmice igraju u trajanju od 2 puta 20 minuta.

Posebno veseli povratak Tene Mergle u ekipu, nakon više mjesečnog  oporavka zbog ozljede. Ovaj puta u ekipi nije bilo Eme Stručić koja se oporavlja od  ozljede koljena. Idući,daleko jači test za ekipu, bit će već ovoga tjedna (20. i 21. 12.) u Sesvetama, gdje Podravka sudjeluje na tradicionalnom „Božićnom turniru“ u organizaciji ŽRK Sesvete.

Rezultati:

Podravka – ŽRK Orahovica  30:10

Podravka – ŽRK Darda  35:10

Podravka – ŽRK Bjelovar  26:9

Podravka (golovi zbrojeni): Međurečan 7, Strugar 12, Đuranek 5, Sever 11, Hrupec 4, Balaško 3, Megerle 18, Dedi 11, Kovač, Crnjak, Perić 11, Smolak 2, Žganjar, Švenda 5, Jagustin 2, Galinec