Veselo svladavanje malih slapova // www.kanuking-avantura.hrRukometašice Podravke Vegete u sklopu priprema za novu sezonu raznolikim sportskim sadržajima razbijaju monotoniju treninga u dvorani. Tako je u četvrtak, 18. kolovoza, za njih organiziran rafting na Mrežnici u Donjem Zvečaju, preko putničke agencija Kanuking avantura, koja je organizirala ovaj slobodni dan rukometašica.

Polazak, za veslom i predsjednik kluba Krunoslav Bešvir // snimio Ivo Čičin-MašanskerNa raftingu je sudjelovalo 14 rukometašica na čelu s predsjednikom RK Podravke Krunoslavom Bešvirom, stručnim štabom (Neven Hrupec, Bojan Golub, Bojan Savić) i čak kancelarijskim osobljem (Zlatica Rušak, Snežana Patrčević).

Na kraju skupna slika s damama // snimio Ivo Čičin-MašanskerIz Donjeg Zvečaja autobus ih je odvezao do Generalskog stola i sela Keići nedaleko startnog mjesta. Tu su uzele potrebnu opremu za rafitng rijekom Mrežnicom u dužini 15 kilometara. S obzirom na ljeto i niski vodostaj trasa je druge kategorije, a vozilo se sigurnim Colorado čamcima za sedam osoba. Na trasi je 12 sedrenih barijera, tj. manjih slapova. Vožnja pod takvim uvjetima trajala je oko tri sata, uz povremena stajanja radi kupanja i odmora.

Ovo je samo informacija, a reportaža slijedi.

VIŠE SLIKA NA www.koprivnica.net