Krim - Podravka // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta s malim kadrom igračica (šest zbog bolesti ostalo u Koprivnici, pobijedila je u utakmici 3. kola 12. memorijala Vinka Kandije u Ljubljani domaćina Krim Mercator 24:25 (13:14) i tako zauzela drugo mjesto iza Budućnosti, a ispred Krima i Hypa.

Krim - Podravka // Foto Ivo Čičin-MašanskerSusret je krenuo u Podravkinu pravcu zahvaljujući organizatorici igre i sjajnoj realizatorici Seleni Milošević, koja je zabila sedam golova. Potpomagale su i ostale. Neumorna Dragica Džono doslovice se naradila na današnje dvije utakmice, opasnost iz vana bila je i Lana Franković, Dežić je sigurno realizirala sedmerce, a Nemaškalo je zabila pet golova svojom spretnošću. A drugo ime utakmice ipak je Ivana Kapitanović na golu. igračice su se u nju mogle pouzdati – obranila je 13 lopti.

Krim - Podravka // Foto Ivo Čičin-MašanskerKrim Mercator dobro je ”popunjen” igračicama, ali ne može kontra Podravke Vegete već drugu utakmicu zaredom. Iako, ponavljamo, Koprivničanke su igrale sa smanjenim kadrom prvog sastava, zamijenile su ih kadetkinje. Ekipu je popunila Ivona Mrđen koja je u zadnji čas prizdravila i dovezena je iz Koprivnice.

Utakmica je bila izjednačna, ali je Podravka Vegeta imala sigurne razlike koje su se kretale od tri do šest golova. I uspjele su izdržati sve nalete Krima, koji je očajnički želio pobjedu.

Tako se Podravka Vegeta puna samopouzdanja vraća u Koprivnicu i ulazi u prvenstvo i prvu utakmicu sa Sesvetama Agroproteinkom, čiji je trener Nikola Škorić bio na tribinama na Galjevici. Oprez, dakle.

Krim - Podravka // Foto Ivo Čičin-MašanskerUTAKMICA 3. KOLA 12. MEMORIJALA VINKA KANDIJE U LJUBLJANI

KRIM MERCATOR – PODRAVKA VEGETA 24:25 (11:13)

LJUBLJANA – Sportska dvorana Krima na Galjevici. Gledatelja: 200. Suci: Jure Cvetko i Miran Štrigl (Slovenija).

KRIM MERCATOR: Marinček (9+-), Stefanišin (6+-); Jurič, Luković, Milanović Litre 5, Mavsar 5(1), Hrnčić, Abvelj, Bajramoska 2, Beganović, Omoregie 5, Zulić, Koren, Barić 5(1), Obradović 2, Zrimšek. TRENERICA: Marta Bon.

PODRAVKA VEGETA: Jukić (-+-), Kapitanović (13+0); Dežić 4(3), Karlovčan, S. Šenvald 1, Milošević 7, Džono 4, Nemaškalo 5, Horvat, Petika, Franković 4, Pavlović. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: Krim Mercator 3(3), Podravka Vegeta 3(3).

ISKLJUČENJA: Krim Mercator 0 minuta, Podravka Vegeta 4 minuta (Džono, Karlovčan).

IGRAČICA UTAKMICE: Selena Milošević (Podravka Vegeta).