Žustro je bilo prije tri mjeseca u Beču // Foto Ivo Čičin-Mašansker, www.rl-podravka.hrPodravka Vegeta uzvraća dva prijateljska susreta austrijskim prvakinjama Hypo Nö utakmicama u srijedu i četvrtak u Beču, točnije u južnom dijelu u Südstadtu. Na internet stranici Hypa za ovaj susret pozivaju se gledatelji da dožive rukomet visoke klase u Velikom tjednu, a utakmice će nadomjestiti nesudjelovanje obje ekipe u završnici Lige prvakinja. Ističe se da je ansamblu trenera Nemetha još uvijek važno da se natječu s vrhunskim suparnicima, a obje utakmice obećavaju puno akcije i rukomet visoke klase.

Eto, lijepo je to čuti od drugih.

Hrvatska rukometna liga ne igra se zbog uskrsnih blagdana, a istodobno ženska juniorska rukometna reprezentacija igra u Srbiji, u Požegi, kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo. Uz Hrvatsku nastupaju Srbija, Bugarska i Ukrajina. Dvije reprezentacije osigurat će nastup na SP. U hrvatskoj reprezentaciji su i igračice Podravke Vegete Andrea Čović, Ivana Kapitanović i Ivana Dragišić. One, dakle, neće biti s ekipom u Beču, pa će trener Neven Hrupec ”u vatru” na mjestu pivota ubaciti kadetkinju Saru Šenvald te Andreu Božić, koja je dobro iskoristili svoje minute u Pločama. Utakmice u Beču igraju se u srijedu u 18,30 i u četvrtak u 11 sati.

U srijedu se u Koprivnici igra prvenstvena utakmice 3. HRL u kojoj se u 18. kolu sastaju s TVIN Trgocentrom. Početak je u 17,30 sati.