Larica Kalaus na utakmici s Bjelovarom // Foto Ivo Čičin-Mašansker, www.rk-podravka.hrIako se ne igra 1. liga, rukometne aktivnosti ne prestaju. Prvenstvo 2. HRL sjever završeno je, Podravka Lino je na odličnom 5. mjestu s bodom zaostatka (14) iza druge, treće i četvrtoplasirane ekipe Petrijevaca, Zrinskog i Bjelovara (15 bodova) – Osijek PSC je vodeći s 22 boda.

U četvrtak u školskoj sportskoj dvorani u Goli igra se finale županijskog kupa u ženskoj i muškoj konkurenciji. S početkom u 18 sati sastaju se Đurđevac i Podravka Lino, a u 20 sati u muškoj završnici igraju Koprivnica – KTC.

U PETAK U 18 SATI SKUPŠTINA RK PODRAVKE

Redovita skupština RK Podravke održat će se u petak 9. studenoga s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Koprivnici.

Pozivaju se svi članovi skupštine, a svi su dobili materijale za skupštinu, da se odazovu pozivu, jer za održavanje skupštine potreban je kvorum.

Na dnevnom redu skupštine izvješće je u radu od 6. srpnja prošle, do 9. prosinca ove godine, koje će podnijeti predsjednik Krunoslav Bešvir, a osim sportskih rezultata bit će iznijeto i točno stanje klupskih financija s prihodima i rashodima. Bit će donesene i odluke o izmjenama i dopunama klupskog statuta, koje se odnose na ustroj Skupštine kluba.

Naime, radi lakšeg rada Skupštine smanjuje se broj članova na 22. U tom broju 10 članova bilo bi iz redova igračica, trenera, rukometnih djelatnika, sudačke organizacije i navijača, četiri iz jedinica lokalne i područne samouprave i to dva iz gradske uprave Koprivnice i dva iz županijske uprave te osam članova iz redova sponzora i donatora kluba.