Pozdrav na Bepovom turniruPrvenstvo rukometašica, 1. HRL za žene, počinje u četvrtak, 8. rujna, utakmicom 1. kola Podravka Vegeta – Sesvete Agroproteinka u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici. Na zamolbu Sesveta utakmica se igra ranije, jer se jedna igračica Sesveta u subotu udaje. Zato će se igrati u četvrtak s početkom u 19 sati.

I u ovoj sezoni u 1. HRL igra 14 klubova. Tako je bilo i u prošloj, ali je najprije odmah odustao Trogir, a potom, nakon pola prvenstva, i Izgradnja Zaprešić. Tako je prvenstvo završilo 12 klubova. Novi u ligi su Sinj, Orijent Presoflex iz Rijeke i TVIN Trgocentar iz Virovitice, koji je to pravo stekao kao drugoplasirani u 2. HRL sjever, jer prvak, Podravka Lino, ne odlazi u viši rang, kao ni Podravka 3, prvak 3. HRL sjever. Iz lige je, osim Trogira i Izgradnje Zaprešić, ispao i Osijek PSC Opel.

U 1. kolu 10/11. rujna igraju: Koka – Samobor, Umag – Trešnjevka, Podravka Vegeta – Sesvete Agroproteinka, Zamet – Sinj, Arena – Lokomotiva, Zelina – Orijent Presoflex i Dalmatinka TVIN Trgocentar (u petak, 9. rujna).

Podravka Vegeta u rujnu igra još dvije prvenstvene utakmica. U 2. kolu u subotu 17. rujna u Zagrebu s Trešnjevkom, a u 3. kolu s Kokom u Koprivnici, ali ne u subotu, već u petak, 23. rujna, s početkom u 18 sati.

Od 4. kola počinje igranje odgođenih utakmica za tjedan, jer će Podravka Vegeta vikendom nastupati u Ligi prvakinja, koja počinje za Podravku Vegetu u nedjelju 2. listopada u 15 sati u Koprivnici utakmicom s Krim Mercatorom.