S kup utakmice Podravka Lino - Sesvete Agroproteinka // Foto Mirko Lukavski, Glas Podravine, KoprivnicaIzvučeni su parovi četvrtzavršnice rukometnog kupa za žene. Igra se jedan susret 28. ožujka, a pobjedničke ekipe ulaze u polufinale, odnosno u odigravanje završnice. Podravka Vegeta ugostit će prošlogodišnje finalistice Sesvete Agroproteinku, koje su u osmini finala eliminirale Podravku Lino.

Parovi četvrtzavršnice

Zelina – Lokomotiva

Dalmatinka – Trešnjevka

Podravka Vegeta – Sesvete Agroproteinka

Zamet – Arena

Zahvala za pomoć u organizaciji završnice međunarodnog školskog rukometa

Na adresu RK Podravke stigla je zahvalnica za pomoć u organizaciji završnice Kupa ISF-a (International School Sport Federation, Međunarodna školska sportska federacija) u rukometu za školsku godinu 2011/2012.

”Hrvatski školski športski savez, u suradnji s Varaždinskom županijom, Gradom Varaždinom, Školskim športskim savezom Varaždinske županije te Zajednicom športskih udruga Grada Varaždina, 1. ožujka 2012. u Varaždinu organizirao je završnicu Kupa ISF-a u rukometu. Pobjednici natjecanja te predstavnici Hrvatske na Svjetskom školskom prvenstvu 2012. su Prva riječka hrvatska gimnazija iz Rijeke u konkurenciji mladića te Gimnazije Augusta Gustava Matoša iz Đakova u konkurenciji djevojaka.

Natjecanje je organizirano na vrlo visokoj razini te su svi sudionici natjecanja izrazili zadovoljstvo organizacijom i gostoljubivošću svih osoba uključenih u organizaciju. Natjecanju je nazočio ministar znanosti, obrazovanja i športa gospodin Željko Jovanović koji je pohvalio organizatore i sve ljude uključene u organizaciju natjecanja Završnice Kupa ISF-u rukometu.

Ovim putem vam se, kao organizatori natjecanja, želimo zahvaliti na pomoći i podršci u organizaciji natjecanja završnice Kupa ISF-a u rukometu te smo sigurno kako ćemo na isti, vrlo uspješan, način organizirati Svjetsko školsko

rukometno prvenstvo 2012. Veselimo se se zajedničkoj suradnji.”

Podsjetimo: Miranda Tatari je izvlačila parove završnice.