U drugoj pripremnoj utakmici u Grudama u sklopu 2. po redu Festivala ženskog rukometa rukometašice Podravka Vegete bile su blizu još jedne pobjede koja im je izmakla za samo dva pogotka. U prvom poluvremenu rezultat je otišao u korist odabranica Dragana Adžića 18:13. Nisu se predale rukometašice Podravka Vegete pa su borbeno krenule u drugom poluvremenu te smanjuju prednost Crnogorki i nizom od tri pogotka dolaze na 20:17. Do samog kraja nekoliko puta pušu za vrat dvostrukim europskim prvakinjama i dolaze na samo dva pogotka zaostatka no ipak nisu prelomile utakmicu u svoju korist. Rezultat je na kraju 33:31 u korist crnogorske ekipe. Najefikasnija u redovima Podravka Vegete bila je Dejana Milosavljević s 9, a slijede ju Tsakalou i Debelić s po šest pogodaka dok je kod Budućnosti baš kao i prošle godine najbolja bila Đurđina Jauković s 10 pogodaka.

Ove pripremne utakmice su nam dosta značile, a za današnju mogu reći da je bila čvrsta i jaka utakmica u koju smo u prvo poluvrijeme ušli nešto lošije pa su nam napravile seriju od šest-nula. Kasnije smo se vratili u normalu i nastavili našim tempom – rekao je trener Saračević kojem će sve pripremne utakmice biti smjernice u daljnjim pripremama ekipe za sportske izazove koji dolaze za malo više od mjesec dana.

ŽRK Budućnost 33(18)

RK Podravka Vegeta 31 (13)

Grude–Bili Brig. Suci: Bošnjak Ivo i Marić Josip

ŽRK Budućnost: Rajčić 1, Babović, Sando, Jauković 10, Pletikosić 3, Vujović 1, Džaferović, Lazović 4, Knežević, Godeč, Premović, Brnović 3, Bulatović 4, Ramusović 1, Mehemedović 6, Kadović, Vukčević

Trener: Dragan Adžić

Podravka Vegeta: Risović, Ećimović; Zadravec, Turk 2, Karlovčan 1, Popović, Jandrašić, Milošević 1, Džono, Milosavljević 9, Mugoša 2, Stanko 4, Gjeorgjievska , Ianasi , Tsakalou 6, Debelić 6.

Trener: Zlatko Saračević

SEDMERCI:Budućnost 5(3), Podravka Vegeta 3(2)

ISKLJUČENJA: Budućnost 12 min.(Pletikosić, Lazović, Brnović, Ramusović 2+2+2), Podravka Vegeta 10min.(Milošević, Džono, Milosavljević 2+2, Tsakalou)