Nakon susreta protiv Ukrajine u Grazu, hrvatska ženska seniorska reprezentacija otišla je put Poreča. Tu će trenirati sljedeća tri dana, da bi u nedjelju 24. travnja u 18.00 sati odigrala posljednji susret kvalifikacija za EURO 2022. godine koji zajednički organiziraju Slovenija, Crna Gora i Sj. Makedonija.

Da bi došla do bodova protiv Češke naša reprezentacija treba jaku podršku s tribina Žatike.  S pravim, glasnim navijačima uvijek je lakše doći do cilja. A naš cilj je pobjeda i potrvrda odlaska na Europsko prvenstvo gdje će Hrvatska braniti broncu osvojenu prije nepune dvije godine.

Da bi tribine porečke ljepotice bile što punije, Hrvatski rukometni savez je odredio vrlo popularne cijene karata. One će koštati samo 20 kuna. I u prodaji su od danas. Bilo bi dobro da požurite s njihovom kupovinom jer će u prodaji biti samo mjesta ispod VIP tribine. Sektori iza golova za sada nisu u prodaji. Karte možete kupiti putem sljedećeg linka: www.ulaznice.hr , a na dan susreta i na blagajni dvorane od 13 sati.

Đođite i budite osmi igrač „Kraljica šoka“ na putu prema Europskom prvenstvu!

Izvor:HRS