Rukometni klub Podravka Vegeta pred sobom ima novu utakmicu na najvećoj europskoj pozornici. U subotu će u Moskvi gostovati kod ruskog CSKA, vodeće ekipe u B skupini DELO EHF Lige prvakinja. U dosadašnje četiri utakmice rukometašice Podravka Vegete upisale su jednu pobjedu i tri poraza, dok ekipa CSKA još ne zna za poraz. Na svom kontu imaju četiri pobjede i jedan neriješen rezultat.

Bit će jako teško. Igramo protiv CSKA koja je neporažena ekipa i vodeća u našoj grupi Lige prvakinja što samo govori o njihovoj snazi i kvaliteti. Tražit ću od igračica da pokažu karakter, da pokažu želju i volju što na ove zadnje dvije utakmice nije bilo i da pokažu što je prava Podravka – izjavio je trener Saračević u najavi susreta.

Sličnog je razmišljanja i krilna igračica Dijana Mugoša koja zna da ekipa mora dati puno više.

Očekujemo zasigurno težak meč, mi nažalost u zadnjim utakmicama pružamo loša izdnja, pale smo psihički, ali kao što smo dosta puta pokazale da smo ekipa i da vrijedimo, tako ćemo se zajedno izdići iz ove situacije i u subotu sve zajedno dati sve od sebe da opet budemo prava ekipa, da vratimo samopouzdanje i nama i Klubu! – poručila je Mugoša.

Susret počinje u 18 sati, a sudit će ga srpski par koji čine Marko Sekulić i Vladimir Jovandić. Delegat susreta je Stella Vartanyan iz Rusije. Prijenos susreta možete pratiti na programu Arena Sport televizije.