Tri razlike je izgubila ekipa RK Podravka Vegete od ŽRK Budućnost na 1. Festivalu ženskog rukometa u Grudama, a krajnji je rezultat bio (30:27). U zadnjoj je utakmici turnira u prvom poluvremenu RK Podravka Vegeta pokazala svoju snagu i čak se dva puta odvojila na +4 no do kraja poluvremena su Crnogorke agresivnom igrom ipak uspjele slomiti otpor obrane naših cura i izjednačile rezultat u posljednjijm minutama prvog dijela na (17:17). Iako su odabranice Zlatka Saračevića pokazale da se mogu nositi s ekipom koja ima u nogama puno europskih utakmica koncentracija nije izdržala do kraja, a sudački je par iz Mostara više išao na ruku Crnogorkama. Rukometašice Podravka Vegete su tako do kraja utakmice dobile čak 6 isključenja dok crnogorske igračice unatoč agresivnijoj igri nisu bile poslane na hlađenje . Trener Saračević je bez obzira na rezultat izrazito zadovoljan igrom koju su cure pokazale, a oko toga su složni i treneri i publika na turniru u Grudama koja je nakon dugo vremena na sportskom terenu gledala utakmicu takve kvalitete. 

– Mogu reći da sam zadovoljan ovim pripremnim turnirom i kao i dosad rezultat  nam nije bio važan. Kroz cijeli sam turnir minutažu dao svim igračicama, a danas smo po povratku s puta već u 12 sati održali trening nakon čega će se za vikend cure odmoriti nakon napornih priprema i utakmica – rekao je trener Saračević i napomenuo kako će se u sljedećem tjednu fokusirati na kvalifikacijske utakmice za EHF Ligu prvakinja.

Sastav ŽRK Budućnost: Račić Marina, Ujkić Dijana(1), Jauković Đurđina(17), Bulatović Anđela, Laslo Cristina(5), Džaferović Katarina, Premović Sanja, Bulatović Katarina, Brnović Tatjana, Babović Anastasija, Pavičević Ivona(2), Ramusović Ema, Vukčević Nikolina(3), Raičević Milena, Grbić Itana, Pletikosić Matea (2)

Sastav RK Podravka Vegeta: Tucaković Antonia, Turk Ana(1), Holešova Maria(2), Karlovčan Korina(2), Popović Elena, Milošević Selena(1),Džono Dragica, Milosavljević Dejana, Risović Jovana, Franušić Lea, Ećimović Magdalena, Chigirinova Natalia(6), Ikhneva Alena(6), Debelić Ana(2), Yezhykava Karyna(7)

Gledatelja: 100

Grude 4 1600x1200

Grude 2 1600x1200

Grude 3 1600x1200

Grude 11600x1200

Grude 5 1600x1200