IVANA KAPITANOVIC NAJBOLJA VRATARKA BEPA 2016Koprivnički gledatelji imat će priliku u petak i subotu prvi puta u ovoj sezoni vidjeti (kompletan) sastav Podravke Vegete na tradicionalnom 12. memorijalnom turniru u spomen na Josipa Samaržiju Bepa. Njemu u sjećanje u petak, 25. kolovoza u 10 sati, grob na Gradskom groblju u Koprivnici posjetit će klupsko izaslanstvo, evocirati uspomene na slavnog trenera, položiti cvijeće i upaliti svijeće.

Poslije podne u petak igrat će se prvo kolo turnira na kojem ove godine, uz domaćina hrvatsku prvakinju i sudionicu kvalifikacija za Ligu prvakinja Podravku Vegetu, sudjeluju i austrijski prvak i sudionik kvalifikacija za Ligu prvakinja Hypo Niederősterreich iz Beča, mađarski prvoligaš Kecskemét te hrvatski doprvak i pobjednik Challenge cupa Lokomotiva Zagreb.

Raspored u petak:

18,00 Lokomotiva Zagreb – Hypo Niederösterreich
20,00 Podravka Vegeta – Kecskeméti NKSE

Raspored u subotu 26. kolovoza prije podne

9.30 Podravka Vegeta – Kecskeméti NKSE
11,00 Podravka Vegeta – Lokomotiva Zagreb

Raspored u subotu 26. kolovoza poslije podne

17,30 Kecskeméti NKSE – Lokomotiva Zagreb
19,30 Podravka Vegeta – Podravka Vegeta

Utakmice će suditi hrvatski sudački parovi Igor Hunjadi i Marijo Zečević te Siniša Bosak i Željko Herceg

Nakon zadnje utakmice na završnoj svečanosti bit će proglašeni rezultati turnira i dodjela nagrada i pehara klubovima i pojedincima. Između ostalih nagrade će dobiti najefikasnija igračica, najbolja vratarka i najbolja igračica turnira.

Rezultati iz prošle godine: Poredak: 1. Dunau¡varos, 2. Podravka Vegeta, 3. Siofok, 4. Zamet. Najbolja igračica turnira Anna Kovacs (Dunaujvaros), najbolja golmanica Ivana Kapitanović (Podravka Vegeta), najbolji strijelac Kristina Plahinek (Zamet) 13 golova.

POVIJEST TURNIRA VIDI NA: https://www.rk-podravka.hr/o-klubu/povijest.htmls

O JOSIPU SAMARŽIJI VIDI NA: https://www.rk-podravka.hr/zivot-kluba/razno/2114-bepo-sjeanje-na-josipa-samariju.html

Ulaz je besplatan, vaš posjet poželjan!