Rukometašice Podravke Vegete će u petak 27. svibnja odigrati i posljednju utakmicu ove sezone i to na domaćem terenu protiv varaždinske Koke. Utakmica 26.kola 1.HRL za žene će se odigrati u Sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo s početkom u 17.00 sati. Bit će to ujedno i prilika da neke od igračica po posljednji puta vidite u dresu Podravka Vegete. Uoči utakmice svoje su izjave dali trener Goran Mrđen i igračica Dijana Mugoša.

Foto: Ivan Brkić

Dosad smo pobjeđivali pa onda očekujemo da i zadnja bude odigrana ozbiljno i da završimo sezonu s pobjedom. Vjerujem u još jednu dobru utakmicu i dobro izdanje te se nadam da ćemo je zaključiti bez povreda – rekao je trener Goran Mrđen. 

Foto: Ivan Brkić

Imamo posljednju utakmicu protiv Koke. Želimo se od sezone oprostiti s pobjedom. Sretne smo jer se bliži kraj, ali smo mi koje odlazimo i tužne jer odavde imamo dosta lijepih uspomena. Dat ćemo sve od sebe da uzmemo dva boda i da tu utakmicu privedemo kraju u što boljem raspoloženju i uz što kvalitetniji rukomet – zaključila je Mugoša. 

Ulaz u dvoranu je slobodan pa navijače pozivamo da dođu podržati ekipu u posljednjem izazovu u ovoj sezoni.