Rukometašice Podravke Vegete će u petak na gostovanje u Dugo Selo gdje ih očekuje utakmica 5.kola 1.HRL za žene. Utakmica je na rasporedu u 19.45 sati i igra se u GSD Dugo Selo. Ovo je ujedno i posljednja utakmica uoči reprezentativne pauze. Utakmicu su najavili trener Ivica Obrvan i igračica Josipa Mamić. 

Svaka naredna utakmica nakon derbija prvenstva koji je bio jako uspješan za nas je opasnost. Na rasporedu je gostujuća utakmica protiv ekipe protiv koje je Podravka lani izgubila prvenstvo i to na domaćem terenu. Radimo na upozoravanju u pripremi za opasnog domaćina u hrvatskim prilikama, bez podcjenjivanja i važno je da nastavimo prije ove reprezentativne pauze prema našem zacrtanom cilju. Mi jesmo u toj utakmici favoriti i želimo to potvrditi na parketu. Pripremamo se na način da ukažemo na opasnosti koje ta utakmica nudi i da još jednom pokažemo svu ozbiljnost i respekt prema domaćinu te da zabilježimo pobjedu – rekao je trener Ivica Obrvan. 

U petak nas očekuje utakmica protiv Dugog Sela. Uvijek neugodna ekipa koja voli brz rukomet, vole trčati i ne predavati se. Mi to sve već znamo i pripremili se jesmo. Ne podcjenjujemo ekipu i poštujemo ih. Fokusirani smo i želimo doći do novih bodova, a za to nam je potreban maksimalan pristup na sutrašnjoj utakmici. Moramo odigrati dobru obranu, zabijati lake golove te u Koprivnicu donijeti nova dva boda – rekla je Josipa Mamić. 

Utakmicu ćete moći pratiti i putem Live streama na You tube kanalu HRS-a.