Podravka 2 Lino je u utorak odigrala posljednju prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu u sklopu 2. HRL Sjever protiv Zrinskog 2. Naše Linice su u uzbudljivom dvoboju ostvarile pobjedu rezultatom 36:30. Najefikasnije igračice u našim redovima bile su Gabriela Domović sa 7, Ena Cvelber sa 6 i Tara Đelekovčan sa 5 postignutih pogodaka. Na vratima je starija Lucja Horvat skupila 7 obrana.

Naša ekipa je trenutno drugoplasirana na ljestvici, a preostala im je još jedna utakmica u Bjelovaru koja je na rasporedu u nedjelju u 13.00 sati.

Rezultati i tablica: https://hrs.hr/natjecanje/?natjecanje=999

Podravka 2 Lino – Zrinski 2 36:30 (17:16)

Igrale su: A.Marijanović, Horvat (7), Tetec; Milivojević 2, Jakupanec 3, Domović 7(3), Horvat ml. 1, Cvelber 6, Miklić, Zvonar, Jurlina 3, Javorić 2, Hajdinjak 2, Rumek 3, Đelekovčan 5, Gregurić 2. Trener: Antonio Pranjić

Čestitam ekipi na pobjedI. Imali smo problema u obrani jer nismo bili dovoljno agresivni i pokretljivi. Kada smo kasnije to poboljšali počeo je i rezultat ići u našu korist. Iako je Zrinski vodio većim dijelom prvog poluvremena, u jednom periodu i 4 razlike, na odmor smo uspjeli otići s minimalnom prednosti. Od 35. do 40. minute s dobrom obranom i par “ukradenih” lopti napravili smo seriju 4:0 gdje smo otišli na 5 razlike što smo sačuvali i na kraju zasluženo došli do nove pobjede. Kao i ova protiv Zrinskog, tako će nam i posljednja utakmica u Bjelovaru poslužiti kao odlična priprema za Završnicu PH koja je na rasporedu idući tjedan u Poreču. To je i razlog zašto smo igrali bez starije Nike Galinec u sastavu – rekao je trener Antonio Pranjić.