Rukometašice Podravka Vegete u četvrtak gostuju u Dugom Selu gdje je na rasporedu 9. kolo 1.HRL za žene. Dugo Selo je trenutno na petom mjestu s 10 bodova u osam odigranih kola, a s jednakim brojem odigranih kola Podravka Vegeta ima 14 bodova.

Nama je ovo treća utakmica u tjednu s putovanjima. Dugo Selo je hit prvenstva osvojili su dosta bodova i to s ekipama koje imaju težinu. Dobili su Split i Umag te imaju ekipu koja je dosta dugo zajedno i na domaćem terenu su također dobri. I u ovoj utakmici je prioritet da donesemo nova dva boda i moramo biti na 100 posto bez obzira na umor – rekao je trener Goran Mrđen. 

Nakon desetog kola 1.HRL gdje smo na domaćem terenu upisali nova dva boda, čeka nas još jedno prvenstveno kolo protiv ekipe Dugog Sela. Dobra ekipa koja je u gornjem dijelu tablice i još jedna utakmica u koju moramo ući maksimalno. Zna se da u prvenstvu nemamo pravo na kikseve tako da ćemo težiti da obranu odigramo na visokom nivou i da postižemo što više lakih i brzih pogodaka iz polukontri i kontri – rekla je Milić uoči Dugog Sela. 

Utakmica je na rasporedu u četvrtak s početkom u 20.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo.