Ivan Pongrac i Leganger // Foto Robert ŠoštarićPodravka Vegeta i Dalmatinka iz Ploča utakmicu 9. kola 1. HRL igraju u srijedu 2. studenoga (sutra) s početkom u 16 sati. Utakmica se trebala igrati u Pločama, ali je Dalmatinka pristala da se igra u Koprivnici, pa će se u Pločama igrati druge godine u nastavku prvenstva. Dalmatinka će u Koprivnici biti domaćin.

Koprivničke rukometašice na taj način izbjegle su cjelodnevno i cjelonoćno putovanje do Ploča i natrag, jer u petak putuju u Ljubljanu, gdje u subotu igraju utakmicu 5. kola B grupe Lige prvakinja (početak u 17,30 sati).

No, prije utakmice s Viborgom u Koprivnici u nedjelju 13. studenoga, zadnjom u B grupi Lige prvakinja (18 sati), Podravka Vegeta će odigrati i dvije preostale utakmice 1. HRL. U ponedjeljak, 7. studenoga u 10. kolu u Koprivnici gostuje TVIN Trgiocentar (18 sati), a odmah u utorak putuje se u Rijeku, gdje se igra utakmica 11. kola s domaćim Orijent Presoflexom. To je ujedno i zadnja ovogodišnja prvenstvena utakmica, jer slijede pripreme reprezentativki za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Prvenstvo se nastavlja 14. siječnja iduće godine.